Apotheek Zuiderhaaks B.V. – Den Helder

Welkom bij Apotheek Zuiderhaaks

Bij Apotheek Zuiderhaaks helpen we u graag! Wij adviseren u graag over uw medicijnen, maar ook met vragen over hulpmiddelen kunt u bij ons terecht. Op deze site vindt u allerlei informatie over de apotheek, zoals openingstijden en hoe u ons kunt bereiken. Ook vindt u informatie over dingen waar u mee te maken kunt krijgen, zoals medicijnen en zwangerschap, medicijnen en reizen, medicijnen en Ramadan enzovoort. Ook kunt u medicijnen bestellen en uw dossier inzien via MijnGezondheid.net. Kijkt u gerust rond op deze site. Heeft u vragen? Laat het ons weten! Tot ziens bij Apotheek Zuiderhaaks!

Corona zelftest bij Apotheek Zuiderhaaks verkrijgbaarCorona sneltest bij de apotheekCorona sneltest

Verkrijgbaar bij Apotheek Zuiderhaaks: Corona sneltesten. Goedgekeurd als zelftest door het Ministerie van VWS. €8,95 per stuk, uiteraard met een duidelijke Nederlandse instructie en advies van de apotheek. Heeft u klachten die mogelijk wijzen op Corona? Laat u dan testen door de GGD! Een negatieve test betekent niet dat u zich niet meer hoeft te houden aan de Corona regels van de Overheid en het RIVM.
Nu voldoende in voorraad!

 

Niet de deur uit? Wij zijn (ook) online uitstekend bereikbaar!

We kunnen ons voorstellen dat het niet altijd mogelijk is naar de apotheek te komen. Vanwege het risico op besmetting met Corona, omdat u niet de deur uit kunt om andere gezondheidsredenen of gewoon vanwege het weer, soms bent u aan huis gebonden. Heeft u toch een vraag, wilt u overleggen of wilt u een gesprek met een apotheker? Dat kan!
Uiteraard kan een gesprek telefonisch plaatsvinden, maar voor u (en voor ons) is het soms prettiger als we elkaar kunnen zien. Geen probleem, bij Apotheek Zuiderhaaks hebben we daar oplossingen voor. Er zijn diverse mogelijkheden voor beeldbellen, daarmee kunt u uitstekend en veilig een gesprek voeren, terwijl we elkaar goed kunnen zien. Gewoon vanuit uw woonkamer! Meer informatie of wilt u een afspraak maken? Bel of mail de apotheek via 0223-623132 of info@apotheekzuiderhaaks.nl.

MijnGezondheid.net

Om u beter van dienst te zijn, maken we gebruik van MijnGezondheid.net. Via MijnGezondheid.net kunt u uw medicijnen bestellen op het moment dat het u uitkomt. Volledig veilig, zodat uw privacy gegarandeerd is. Via MijnGezondheid.net kunt u - via een beveiligde verbinding - een vraag naar de apotheek sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Als uw arts gebruik maakt van MijnGezondheid.net kunt u via MijnGezondheid.net een afspraak maken voor het spreekuur en een gedeelte van uw dossier digitaal inzien.

Ook kunt u gebruik maken van de handige app MedGemak. Via MedGemak heeft u altijd en overal uw gegevens bij de hand. Prettig als u naar een arts gaat of op reis bent. En al deze diensten volledig veilig, zodat uw privacy gewaarborgd blijft. Meer weten? Kijk op MijnGezondheid.net. U kunt ook direct naar MijnGezondheid.net via onderstaand logo:

Link MijnGezondheid.net

 

Apotheek.nl voor de derde keer beste gezondheidswebsite van het jaar!

Apotheek.nl is dé website van de apothekers in Nederland. Via apotheek.nl heeft u toegang tot enorm veel informatie over o.a. medicijnen, klachten en ziektes. Verder vindt u allerlei informatie over het gebruiken van medicijnen.
Handig: Als u een webcam op uw PC heeft, of gebruik maakt van een telefoon of tablet met camera, kunt u de barcode van een doosjes medicijnen scannen. U hoeft dan de naam niet over te typen, en u krijgt direct alle informatie over het medicijn in beeld.
Via apotheek.nl zijn ook diverse instructievideo's te vinden, bijvoorbeeld over inhalatiemiddelen en oogdruppelen.